Supermarket independent art fair: 14–16 февруари

Водна кула арт фест ще бъде част от Supermarket independent art fair между 14–16 февруари със свой собствен щанд, представяйки концепцията на фестивала и артистите му.

Водна кула арт фест е една инициатива от артисти и точно за това ще бъдем на най-големия панаир, представящ извън комерсиалните панаири за изкуство, алтернативни пространства и инициативи от цял свят.

Ще имаме щанд и презентация на документалните филми от предни издания, снимки от откриванията и най-вече – нашия фокус – алтернативните места за изкуство. Ще представим и някои от архивните ни материали от www.manifest.watertowerartfest.com.

Различните нива на нашата работа – в социален, политически и културен аспект – са едни от двигателните и привличащи фактори за успех на фестивала. Ще представим и всички теми до този момент – ние сме единствената такава инициатива, представяща България, затова се надяваме документалните филми да дадат достатъчна представа за многоликия образ на фестивала.

Артистите, с които ще участваме, са moorland production, Англия / които бяха и ни подкрепиха в Лондон за изложбата: “Българите идват”.

Лист на участниците в Supermarket independent art fair може да намерите: тук.

Повече за събитието тук.

* С подкрепата на Министерство на културата, България

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>