Екипа на Водна Кула Арт Фест Ви пожелава щастлива нова 2016 година!

Заедно с нас на 10та ни годишнина тази година!

Искаме също да поясним, че възприемаме водната кула в кв. Лозенец, само като символ на идеята, която преди 10 години започна с една мисъл – за грижа и отговорност на мястото където живееш. С мисъл за заобикалящата те среда, да това на какво прилича, грижа ли го е някои освен теб за нея, в какво състояние е града в които живееш, улицата на която живееш, тротоара по които ходиш, градинката, в която си разхождаш детето или кучето или и двете заедно.

Грижата за себе си и за другите е важно нещо и ние преди 10 години започнахме с тази грижа – с нещо малко. Сега може да се каже, че то порасна и заедно с факта че се гордеем, че сме независими и алтернативни, може също да кажем и че сме успешни. Затова, че не се уморихме, затова че възприемаме професионализма на хората работещи със средствата на изкуството  през призмата на сетивата, а не на предложените ни дипломи и документи удостоверяващи това.

Фестивала ще се проведе между 17ти и 25ти юни през 2016

Очаквайте допълнителна информация и изисквания за участие както и местата за провеждане!

До скоро

екип

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>