2008

ВИДЕО 2008

 

ПЛАКАТ 2008

СНИМКИ 2008


ИНФО 2008

“Водна Кула” – уличен фестивал – “Градски Ангели Пазители 2008″

В рамките на 2 дена съвместно Общината подкрепя Сдружението с идеална цел ИМЕ и музиканти както и компании и други организации, с който заедно ще се проведе уличен фестивал в района на кв. Лозенец и вече традиционно почистване на Водната Кула. Перформансите ще се проведат в и около Водната Кула 12.09 и пред Семинарията на 13.09, като се предвижда визуални презентации и акции на тема Градски Ангели Пазители- като след почистването всеки ще може да вземе участие във фото перформанса на живо, също подкрепен и от Кодак Фото Трейман поправящ връзка между аналоговата и дигиталната фотография и образи. По вече изградената структура на подобни инициирани събития от Сдружение ИМЕ ще има музиканти и артисти от София с участие на млади артисти и музиканти на следващия ден в района около семинарията. Където се предвижда музикална сцена с подгряващи групи и участието на Самоделия (artmpsheric.org), и др. визуални и театрални улични артисти.

Целта на събитието е:
да се съживи района и предизвика взаимодействие между различни социални групи както и да придобие съвременен характер. Да привлечем вниманието на младите към опазването на чистотата в града и силата на изкуствата обединяваща тези идеи. както и да приобщим хора с различен социален статут около важни за града ни ценности като толерантност, опазване на околната среда, общуване и участие в граждански инициативи.

Участници:
Ния Пушкарова, Яна Танковска, Боримир Илков – Боно,
Askvenur, Yagama, Uga Buga – team, Nicola Zena
Музиканти:
Samodelia; Pavel Stoichev – Surbahar, Micromattic,
Dj Cinnamint,artmospheric.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>